Ευχές από την… ΔΕΥΑΝ

ΔΕΥΑΝΑπό την εφήμεριδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ολοσέλιδο).

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ και δήμαρχος Ναυπλιέων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ

Η Διευθύντρια ΑΝΝΑ ΜΑΝΤΑ-ΤΣΟΥΡΝΟΥ

και το Επιστημονικό και Διοικητικό Προσωπικό της Επιχείρησης εύχονται στους πολίτες του νέου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΥ Δήμου Ναυπλιέων και στους φίλους τους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γεμάτη υγεία και χαρά.

Συμπέρασμα:

-Μια υπερχρεωμένη επιχείρηση μπορεί και πληρώνει για ολοσέλιδο άρθρο

-Ο για οκτώ χρόνια δήμαρχος , ο οποίος έχει  τις δικές του ευθύνες για το χάλι της ΔΕΥΑΝ και η γυναίκα πρώην δημάρχου της πόλης, ο οποίος είχε  και αυτός σίγουρα κάποιες ευθύνες για την κατάσταση, είναι αντίστοιχα πρόεδρος και διευθύντρια της επιχείρησης

-Στο κείμενο τα σημαντικά πρόσωπα (δήμαρχος και διευθύντρια) είναι γραμμένα με κεφαλαία ενώ τα μη σημαντικά(πολίτες) είναι γραμμένα με μικρά γράμματα.

Advertisements

3 thoughts on “Ευχές από την… ΔΕΥΑΝ

 1. Pingback: Ένας απέραντος σκουπιδότοπος « NEONAFPLIO.GR
 2. Τυχαία διάβασα το σχόλιο σας για τις’ ευχές της ΔΕΥΑΝ” και συμφωνώ ως προς το ύφος του κειμένου.,ως προς το διαχωρισμό με τα καφαλαία και τα μικρά γράμματα και ως προς την ολοσέλιδη καταχώρηση! Δεν με εκφράζουν καθόλου, αφού άλλωστε δεν έστειλα εγω αυτές τις ευχές σε καμμία εφημερίδα ούτε βέβαια πλήρωσε κατι η Δευαν. Προφανώς ήταν πρωτοβουλία του εκδότη. Ως προς τις ευθύνες όμως και ως προς την ιδιότητα μου ως σύζυγος τέως δημάρχου σαν να είναι αυτό το μοναδικο χαρακτηριστικό μου στη θέση της διευθύντριας, διαφωνώ. Εργάζομαι πολύ και με συνέπεια στη θέση αυτή ενώ απεναντίας έχω υποστεί αρκετές διώξεις απο τη ΔΕΥΑΝ ακριβώς επειδή είμαι σύζυγος του τέως δημάρχου, ο οποίος και έχει στήσει την υπηρεσία αυτή εκ του μηδενός.
  Οι ευχές που θα έδινα εγώ στους πολίτες την δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε είναι να προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε τη δουλειά μας, όσο καλύτερα μπορούμε και να απαιτήσουμε επιτέλους ένα καινούριο “συμβόλαιο” με τους πολιτικούς που ψηφίζουμε. Ειλικρινές, και εφικτό. Οχι ωραιοποιημένο και ψεύτικο!
  Ευχαριστώ,
  Αννα μαντά

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο, γενικότερα δεν κάνουμε προσωποποιημένη κριτική, η κριτική μας είναι πάνω σε αποφάσεις και γνώμες. Αλλά ας δούμε κάποια πράγματα για το Δήμο και για τη ΔΕΥΑΝ.
   Ένας οργανισμός για να ζει σύμφωνα με τον Peter Drucker χρειάζεται 3 πράγματα:

     Να βγάζει χρήματα
     Να πατάει πάνω σε αξίες και στόχους και να τις/τους επαναπροσδιορίζει
     Να προετοιμάζει τους ανθρώπους που θα διοικήσουν στο μέλλον

   Δυστυχώς η σημερινή κατάσταση τόσο στη ΔΕΥΑΝ όσο και ευρύτερα στο δήμο, δεν καλύπτει κανένα από τα παραπάνω. Δυστυχώς για εσάς, είσαστε σε μία υπεύθυνη θέση, οπότε λογικό είναι σας αποδωθούν ευθύνες.

   Γνώμη μας είναι ότι ο κ. Τσούρνος δεν φρόντισε για το τρίτο μέρος, δηλαδή για τη διαδοχή του στο δήμο, όσο αυτό μπορούσε να το καθορίσει.

   Το παλιό συμβόλαιο νομίζουμε δεν είναι καθόλου ψεύτικο, όποιος έκανε τα περισσότερα ρουσφέτια, έριξε τα περισσότερα λεφτά στην καμπάνια του, βγήκε και δήμαρχος, αυτό ήταν το συμβόλαιο, νομίζετε ότι αυτό θα σταματήσει;

   Εμείς πολύ θα το θέλαμε, αλλά είναι λίγο ουτοπικό, κρίνοντας από την παιδεία μας και τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, φτώχειας και ανεργείας. Οποιοσδήποτε θα πιστέψει σε ένα ενδεχόμενο “ψήφος=βόλεμα”.

   Ευχαριστούμε

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s