Η κοινωνική μέριμνα | Δήμος Ναυπλίου

Είπαμε να αναδείξουμε την κοινωνική ευαισθησία του δημάρχου μας, γιαυτό και προτείνουμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του. Κοινωνική Μέριμνα

Τρία τα συμπεράσματα:
α. Δεν υπάρχει κοινωνική μέριμνα του δημάρχου?

β. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δεν πρόλαβαν να την ενημερώσουν?

γ. Ο δήμαρχος είναι “low profile” και δεν επιδεικνύεται?

[Αλλαγή-30/12/2010]

Τελικά την βρήκαμε την ενότητα για την κοινωνική μέριμνα είναι σε αυτό το video. Βάλτε αυτό το link στην σελίδα σας Κοινωνική Μέριμνα, γιατί όπως βλέπετε δημιουργούνται ερωτηματικά.

Advertisements

2 thoughts on “Η κοινωνική μέριμνα | Δήμος Ναυπλίου

 1. Νομίζω ότι κάνετε μεγάλο λάθος. Γιατί ο δήμαρχός μας είναι κοινωνικά ευαίσθητος.

  Για παράδειγμα, με το να μην εισπράττονται διάφορα τέλη (π.χ. τραπεζοκαθισμάτων κλπ.) δηλαδή με το να μην εισρέουν χρήματα στα δημοτικά ταμεία προς όφελος του συνόλου των δημοτών, ο δήμαρχός μας βοηθά τους ιδιοκτήτες – συμπολίτες μας της παλιάς πόλης να ζήσουν “καθήμενοι” (άεργοι) αναγνωρίζοντας σε αυτούς το δικαίωμα του ελεύθερου χρόνου.

  Και αυτό γιατί οι ίδιοι ιδιοκτήτες εισπράττουν περισσότερα χρήματα σε ενοίκια, αφού οι καταστηματάρχες με τα πολλά τραπεζοκαθίσματα, ομπρέλες, τέντες κλπ. έχουν πλέον όοοολη την δυνατότητα να δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους σε (παράλογα) μισθώματα, καταβάλλοντας στους ιδιοκτήτες αυτούς ουσιαστικά και τα χρήματα που τους «χαρίζει» ο δήμαρχος (υπεραξία).

  Έτσι ο δήμαρχός μας συμβάλλει στην ποιότητα ζωής των ιδιοκτητών, οι οποίοι με τον ελεύθερο χρόνο που έχουν μπορούν να συμμετέχουν πλέον στους διάφορους πολιτιστικούς, θεατρικούς, χορευτικούς συλλόγους, να γράφουν βιβλία, να στοχάζονται μεγαλοφώνως, να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις, να πίνουν μπύρες και να διηγούνται ιστορίες σε μεσόκοπες κυρίες και γενικότερα να προάγουν τον πολιτισμό στην πόλη μας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

  Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα για το πόσο μεγάλο λάθος κάνετε και για το ότι ο δήμαρχός μας είναι κοινωνικά ευαίσθητος.

  Θέλετε και άλλα παραδείγματα για το πως ο δήμαρχός μας προάγει την ευημερία των (-κάποιων) πολιτών?

 2. Pingback: Πολίτης Ναυπλίου | Αυτοκριτική « NEONAFPLIO.GR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s